B_0412_FS700_00

Te huur Sony FS700

Vorm Productions bezit een eigen Sony FS700 met S-LOG2  die ook beschikbaar is voor de verhuur. Erg handig voor mensen uit de omgeving Rotterdam.  Voor 100,- per dag (inclusief metabones speedbooster).

De Sony NEX-FS700 is een professionele 4K-ready* camcorder met een super 35mm sensor en een verwisselbaar lenssysteem. Deze camera is naast een zeer goede allround videocamera uitermate geschikt voor het schieten van slowmotion beelden tot maar liefst 960fps. Full HD is mogelijk tot 240fps. De camera wordt geleverd zonder lens.

One Comment
  1. Amazing video, truly a pleasant quality, this YouTube video touched me a lot in terms of features.
    Legendario.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>