dragonfullsize

Te huur RED Dragon

Vanaf nu is de RED Dragon (CANON AL) te huur! Inclusief camera assistent die de camera voor je brengt, configureert, eventueel uitleg geeft en na afloop weer mee neemt. Vaste klanten kunnen huren zonder assistent. Wat krijg je er allemaal bij?

– SLIDING TOP HANDLE
– DSMC SIDE HANDLE
– RED STATION REDMAG 1.8″ (MINI)
– RED TOUCH 7.0″ LCD
– 2x RED MINI-MAG – 512GB
– EPIC PELICAN CASE 1510
– V-mount
– 3x PAG Link batteries

Prijs: 500,- ex. btw per dag.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>